Zonnepanelen

Zonnepanelen pakketten

SunPower Max5 AC

Premier

De nieuwe Q CELLS Q.PEAK DUO ML-G9+ met omvormer GoodWe. In combinatie met de toonaangevende Q.ANTUM celtechnology bereiken onze Q.PEAK DUO-G9 zonnepanelen een maximaal rendement en zorgen zo voor een verhoging van het rendement van uw PV-systeem. Profiteer van voordelige groene stroom en een uitstekende productkwaliteit! GoodWe is een toonaangevende fabrikant van PV-omvormers van 0,7 kW tot 250 kW en biedt betrouwbare energieopslag oplossingen voor thuis. De omvormer heeft compacte afmetingen en beschikt over een uitgebreide software.

SunPower Max5 AC

Diamond

De nieuwe Q CELLS Q.PEAK DUO ML-G9+ met omvormer Huawei. In combinatie met de toonaangevende Q.ANTUM celtechnology bereiken onze Q.PEAK DUO-G9 zonnepanelen een maximaal rendement en zorgen zo voor een verhoging van het rendement van uw PV-systeem. Profiteer van voordelige groene stroom en een uitstekende productkwaliteit! Huawei biedt toonaangevende slimme PV-oplossingen met meer dan 30 jaar expertise in digitale informatietechnologie. De omvormer heeft een actieve vlamboogbeveiliging en biedt de mogelijkheid tot een geïntegreerde batterij aansluiting.

SunPower Max5 AC

Elite

De nieuwe SunPower Maxeon 5 ACmodule met omvormer van Enphase is een combinatie van het krachtigste zonnepaneel voor residentieel gebruik en ’s werelds meest geavanceerde omvormer-technologie. Het resultaat is een elegante oplossing die past op elk dak. Enphase Micro-Omvormers bieden de meest geavanceerde technologie op de markt, dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid, en ongelooflijke intelligentie. De omvormer beschikt over een unieke software, een efficient geïntegreerd ontwerp en is klaar voor het slimme energienet.

Wij werken uitsluitend met A-merken

Doordat wij Diamond partner van Q CELLS en Elite partner van SunPower zijn, kunnen wij voordelig inkopen en bieden wij u de laagste prijsgarantie!

Q CELLS zonnepanelen

Onze zonnepanelen voldoen aan de strengste testcriteria in de branche en behoren daarom wereldwijd tot de krachtigste en meest rendabele op de markt.

Met “Quality Controlled PV” van TÜV Rheinland bewijzen we duurzame hoge veiligheid en kwaliteit van onze zonnepanelen en verzekeren we onze klanten van een hoge opbrengst en een lange levensduur. Q CELLS werkt al meer dan twee decennia wereldwijd aan de toekomst van de zonne-energie: Voor een duurzame energievoorziening en een leefbare planeet.

– Diamond partner Q CELLS

Sunpower Elite partner logo

SunPower zonnepanelen

Sunpower is 1 van de ongeveer 30 merken die zich onder de Tier 1 mag rekenen, dit wil zeggen dat ze alles zelf produceren aan hoge kwaliteit (van cel tot afwerking van het paneel). 80% van de Tier 1 worden geproduceerd in China, dit zijn de ͚Standard Tier 1͛ panelen (bvb Trina Solar, Renesola, JA Solar..), deze worden in Europa verkocht aan een relatief gelijke Wattpiek prijs.

Sunpower is een Amerikaans pionier in zonnepanelen die begon als een spin-off van de Universiteit van Californië, opgericht in 1985!!! Inmiddels is het beursgenoteerd en heeft een gigant als TOTAL sinds 2011 66% van de aandelen van Sunpower; dit betekent dat de hoge garanties (25 jaar product en productiegarantie) een back up hebben van een wereldspeler, garanties zijn in het geval van Sunpower geen loze beweringen zoals we helaas bij vele fabrikanten al hebben gezien in het verleden.

– Elite partner sunpower

Offerte op maat aanvragen