Q CELLS Zonnepanelen Q.PEAK DUO ML-G9+

SunPower Max5 AC

GoodWe Omvormer

De nieuwe Q CELLS zonnepanelen Q.PEAK DUO ML-G9+met omvormer GoodWe. In combinatie met de toonaangevende Q.ANTUM celtechnology bereiken onze Q.PEAK DUO-G9 zonnepanelen een maximaal rendement en zorgen zo voor een verhoging van het rendement van uw PV-systeem. Profiteer van voordelige groene stroom en een uitstekende productkwaliteit!

Een doorbraak van de 20%- rendementsbarrière

De Q.ANTUM DUO Z Technology in combinatie met de zero gap cel-lay-out verhoogt het rendement van de module tot 20,6%. Innovatie technologie m.b.t. alle weersomstandigheden. Optimale rendementen als gevolg van uitstekend weinig-licht en temperatuurgedrag. De Q CELLS levert voortdurend hoge prestaties en biedt een investeringszekerheid met haar 25 jaar productgarantie. Door het Full black design krijgen de zonnepanelen een luxe en onopvallende uitstraling in vergelijking tot reguliere zonnepanelen.

GoodWe is een toonaangevende fabrikant van PV-omvormers.

De omvormer van GoodWe beschikt over 0,7 kW tot 250 kW en biedt betrouwbare energieopslag oplossingen voor thuis. De omvormer heeft compacte afmetingen en heeft een uitgebreid software pakket.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier voor vragen over de service en het onderhoud van uw installatie(s).

Zonnepanelen pakketten

SunPower Max5 AC

Premier

De nieuwe Q CELLS Q.PEAK DUO ML-G9+ met omvormer GoodWe. In combinatie met de toonaangevende Q.ANTUM celtechnology bereiken onze Q.PEAK DUO-G9 zonnepanelen een maximaal rendement en zorgen zo voor een verhoging van het rendement van uw PV-systeem. Profiteer van voordelige groene stroom en een uitstekende productkwaliteit! GoodWe is een toonaangevende fabrikant van PV-omvormers van 0,7 kW tot 250 kW en biedt betrouwbare energieopslag oplossingen voor thuis. De omvormer heeft compacte afmetingen en beschikt over een uitgebreide software.

SunPower Max5 AC

Diamond

De nieuwe Q CELLS Q.PEAK DUO ML-G9+ met omvormer Huawei. In combinatie met de toonaangevende Q.ANTUM celtechnology bereiken onze Q.PEAK DUO-G9 zonnepanelen een maximaal rendement en zorgen zo voor een verhoging van het rendement van uw PV-systeem. Profiteer van voordelige groene stroom en een uitstekende productkwaliteit! Huawei biedt toonaangevende slimme PV-oplossingen met meer dan 30 jaar expertise in digitale informatietechnologie. De omvormer heeft een actieve vlamboogbeveiliging en biedt de mogelijkheid tot een geïntegreerde batterij aansluiting.

SunPower Max5 AC

Elite

De nieuwe SunPower Maxeon 5 ACmodule met omvormer van Enphase is een combinatie van het krachtigste zonnepaneel voor residentieel gebruik en ’s werelds meest geavanceerde omvormer-technologie. Het resultaat is een elegante oplossing die past op elk dak. Enphase Micro-Omvormers bieden de meest geavanceerde technologie op de markt, dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid, en ongelooflijke intelligentie. De omvormer beschikt over een unieke software, een efficient geïntegreerd ontwerp en is klaar voor het slimme energienet.