SunPower zonnepanelen Maxeon 5 AC-Module

SunPower Max5 AC

Af fabriek geïntegreerde micro-omvormer (MI)

Sunpower zonnepanelen staan wereldwijd bekend om hun energieproductie en besparende eigenschappen. Ze combineren een ongeëvenaard rendement en betrouwbaarheid met een toonaangevende garantie en een verwachte gebruiksduur van 40 jaar.

Maximale energie en besparingen tijdens de gegarandeerde levensduur

De SunPower Maxeon 5 AC-module is zo ontworpen dat deze gedurende 25 jaar 35% meer energie levert met hetzelfde oppervlak onder reële omstandigheden, waarbij bijvoorbeeld sprake is van gedeeltelijke schaduw en hoge temperaturen.

Koploper op het gebied van duurzame productie

Met onze Sunpower zonnepanelen – en de fabrieken waarin ze worden geproduceerd – leggen we de lat voor milieu- en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog. Hieronder staat een aantal belangrijke certificeringen en onderscheidingen die enkele van onze producten hebben ontvangen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier voor vragen over de service en het onderhoud van uw installatie(s).

Zonnepanelen pakketten

SunPower Max5 AC

Premier

De nieuwe Q CELLS Q.PEAK DUO ML-G9+ met omvormer GoodWe. In combinatie met de toonaangevende Q.ANTUM celtechnology bereiken onze Q.PEAK DUO-G9 zonnepanelen een maximaal rendement en zorgen zo voor een verhoging van het rendement van uw PV-systeem. Profiteer van voordelige groene stroom en een uitstekende productkwaliteit! GoodWe is een toonaangevende fabrikant van PV-omvormers van 0,7 kW tot 250 kW en biedt betrouwbare energieopslag oplossingen voor thuis. De omvormer heeft compacte afmetingen en beschikt over een uitgebreide software.

SunPower Max5 AC

Diamond

De nieuwe Q CELLS Q.PEAK DUO ML-G9+ met omvormer Huawei. In combinatie met de toonaangevende Q.ANTUM celtechnology bereiken onze Q.PEAK DUO-G9 zonnepanelen een maximaal rendement en zorgen zo voor een verhoging van het rendement van uw PV-systeem. Profiteer van voordelige groene stroom en een uitstekende productkwaliteit! Huawei biedt toonaangevende slimme PV-oplossingen met meer dan 30 jaar expertise in digitale informatietechnologie. De omvormer heeft een actieve vlamboogbeveiliging en biedt de mogelijkheid tot een geïntegreerde batterij aansluiting.

SunPower Max5 AC

Elite

De nieuwe SunPower Maxeon 5 ACmodule met omvormer van Enphase is een combinatie van het krachtigste zonnepaneel voor residentieel gebruik en ’s werelds meest geavanceerde omvormer-technologie. Het resultaat is een elegante oplossing die past op elk dak. Enphase Micro-Omvormers bieden de meest geavanceerde technologie op de markt, dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid, en ongelooflijke intelligentie. De omvormer beschikt over een unieke software, een efficient geïntegreerd ontwerp en is klaar voor het slimme energienet.